Helen of Healing¬† betekent “weer heel worden”. Alle heling is zelfheling!¬†Het is het fascinerende proces van het herstellen van het lichaam. Ik ondersteun je graag bij het helen van lichamelijke klachten. Wil je Quantum Touch een keer ervaren klik hier voor een proefbehandeling.
Wat is Quantum Touch?
Quantum Touch is een krachtige healingtechniek ontwikkeld door Richard Gordon. Ik zet het in om anderen te helpen bij fysieke en emotionele klachten. Met behulp van mijn ademhaling en bewustzijn ondersteun ik het zelfhelende vermogen van het lichaam. Dit vermogen hebben we van nature. Ons lichaam hersteld voortdurend. Door tijdens een behandeling te vertrouwen op de intelligentie van het lichaam kunnen we het proces versnellen en versterken.
Wat kan Quantum Touch voor je betekenen?
Met Quantum Touch versnel je het zelfherstellende vermogen en zorg je voor optimale ontspanning. Je kunt het bijvoorbeeld gebruiken om het lichaam uit te lijnen bij scheefstanden van de ruggengraat. Het versterkt je eigen energie en zet je in je eigen kracht. Quantum Touch is in te zetten bij hoofdpijn, ontstekingen, spanningen, spijsverteringsklachten, astma, allergie, emotionele klachten, rugklachten, spier-en gewrichtsklachten, pijn, vermoeidheid, stress en onverklaarde lichamelijke klachten.
Hoe werkt Quantum Touch?
Quantum-Touch zorgt voor helende energie voor de beoefenaar evenals voor de persoon die behandeld wordt. Door het gebruik van aandacht, ademhaling en visualisaties houdt ik mijn energie op een hoog niveau; degene die behandeld wordt kan zich aan deze hoge frequentie aanpassen en healing in gang zetten.
Hoe verloopt een behandeling?
De behandelsessies bestaan uit een aantal stappen. Eerst bespreken we de aard van de klachten, waar deze zich bevinden en hun intensiteit. De behandeling begint met het uitlijnen van het lichaam. Na het uitlijnen behandel ik de lichamelijke klacht zelf. Je hebt zelf de regie over de behandeling. We volgen de het lichaam en de klacht. Aan het eind van de behandeling bespreken we je ervaringen en verbetering van de klacht.